Reacties

Op deze pagina kan je enkele reacties lezen van paren die eerder van mijn diensten gebruik hebben gemaakt.

cialis online

Wow wat een verrassing kregen wij afgelopen dinsdag. De foto’s al op de mat. Wat zijn ze uiteindelijk super geworden. Wij willen jou dan ook bedanken voor alles. Bedankt voor de fijne samenwerking, de tips, de gezelligheid en het op het gemak stellen van ons (vooral Mark;-)) maar ook van al onze gasten.

We kunnen het niet anders zeggen dan, wat een fantastische fotograaf je bent. Zodra we horen of merken dat iemand een fotograaf zoekt, dan zullen wij er voor zorgen dat ze jou weten te vinden. Nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes,

Mark en Evelien, Lexmond

 

Wij willen je nog ontzettend bedanken voor de vele foto’s die jij op onze trouwdag hebt gemaakt!! Onze wensen en jouw eigen ideeën hebben geleid tot een heel mooi resultaat.

Met het terugkijken van de foto’s zullen wij onze trouwdag altijd blijven herinneren als een geweldige dag om nooit te vergeten.

Debora en Marco, Den Haag

 

Langs deze weg wil ik je, mede namens mijn vrouw, danken voor het door jou geleverde werk. De foto’s zijn prachtig en origineel. Verder, door jouw aanpak heb je Mark en Evelien een goed gevoel gegeven en daardoor rust bij ze. Wij zijn ook erg blij met de foto’s van de grootouders.

Hartelijk dank en we zullen je zeker aanbevelen.

Walter, Lexmond

 

Ik wilde je nog laten weten dat we heel tevreden zijn over jouw fotoreportage van de bruiloft van Sjoerd en Da Zhi. Vooral de foto’s van het fluitenkruid zijn super, maar ook de rest is heel mooi neergezet.

De foto’s met mijn vader op de brancard zijn ontroerend. Ik ben heel blij dat je er bij was en ons deze klus uit handen hebt genomen.

Nogmaals bedankt ook namens Sjoerd, Da Zhi en de rest van de familie,

Wilma Bruins, Driebergen

 

Wij hebben fantastische foto’s van onze trouwdag door jou over gehouden!! Je zag alles en was op alle plekken waar je moest zijn. Prachtige shoot in De kuip gehad en op onze trouwlocatie nog hele mooie buiten foto’s gemaakt. Als we even niet lachten zorgde jij ervoor dat we allebei lachten!! Ook het lachen bij kinderen en onze gasten was geen probleem!! Voor een mooie prijs loop jij de hele dag mee en heb je hierdoor ook de hele trouwdag vast gelegd!! Daarnaast hadden we de foto’s al binnen een week binnen.

We hebben jou als een gezellige fotograaf mogen meemaken!!

Groetjes,”

Raymond en Marloes van der Vliet, Capelle aan den IJssel

 

“Paul heeft onze trouwreportage gemaakt, Paul maakt geweldig mooie foto´s en is dan ook zeer zeker een aanrader. Paul is erg aardig en draagt op de mooiste dag van je leven zeker een steentje bij. We hebben enorm met hem gelachen. Verder heeft hij een onwijs mooi trouwalbum gemaakt. Daar zijn we super trots op!!!!

Groetjes”

Richard Silvia Dylan & Calvin. Finsterwolde

 

“Op 14 juni 2013 zijn we getrouwd. Paul was hierbij de hele dag aanwezig. Hij was nooit heel nadrukkelijk aanwezig, maar hij wist altijd precies waar hij moest zijn om de mooiste foto’s te maken. We hebben de samenwerking met Paul als positief ervaren. Hij komt af en toe met een geintje, en door het trekken van gekke bekken krijgt hij iedereen aan het lachen. Over het foto album wat hij heeft gemaakt zijn wij dan ook ZEER tevreden.”

Jeroen en Heidy Freriksen, Nijverdal

 

 
“Paul was afgelopen woensdag (24 april 2013) onze trouwfotograaf. Wat een fantastische dag hebben wij met hem mogen beleven. Alles klopte; het prachtige weer, de locatie én de fotograaf!! Wat zijn wij blij dat we voor Paul hebben gekozen. Een zeer prettige man om “je mooiste dag” mee te delen. Een fijne man in de omgang en wat heeft hij prachtig werk afgeleverd!! Prachtige detailfoto’s, schitterende trouwfoto’s, we zijn vol lof over hem. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Een andere fotograaf had het niet beter kunnen doen. Paul, je krijgt van ons een dikke 10! Je bent een TOPPER!! Hartelijk dank dat je onze trouwdag zo prachtig hebt weergegeven.”

Richard en Nicolette Langerak. Rotterdam

 

“Wij hebben Paul op 3 mei 2013 als fotograaf bij onze bruiloft gehad. Hij is 9 uur aanwezig geweest en heeft erg veel foto’s gemaakt. 4 dagen na de bruiloft hadden we de foto’s binnen op dvd en die waren echt geweldig. Hij heeft veel foto’s gemaakt op ons verzoek maar zelf heeft hij ook veel onverwachte foto’s tussendoor gemaakt. Kortom zeer goede kwaliteit voor een super prijs! Paul bedankt dat je onze dag hebt vastgelegd op beeld!!!

Groetjes”

Erik en Cindy Witten, Enschede

 

“Wij hebben Paul ervaren als een ervaren fotograaf die weet wat hij doet en waar je vol vertrouwen in kunt hebben, we hebben van te voren een goed kennismakingsgesprek gehad zodat we op de grote dag 28 december 2012 er heel relaxed mee om konden gaan wat voor ons zeker een pluspunt was. Dat hij ook zeer goed en vertrouwd met kinderen weet om te gaan zodat ze heerlijk spontaan op te foto konden gaan. Ook al onze gasten waren zeer positief over onze spontane spraakzame fotograaf Paul,

Nogmaals Paul bedankt, je bent een toppertje !!!

Groetjes”

Paul Ramona, Romy en Roosje Westenberg, Nijmegen

 

“Paul heeft de dag van onze bruiloft prachtig vast weten te leggen. Hij is erg meedenkend over de plekken waar de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden, wat gepaard gaat met een hoop gezelligheid. Naast een heel gaaf trouwboek heeft hij ons ook nog blij gemaakt met een mooie slideshow met special effects op dvd. Erg leuk om aan familie en vrienden te laten zien. Dit alles was voor een mooie prijs. Mochten wij ooit ergens nog een fotograaf voor nodig hebben, vragen wij zeker Paul weer!”

Sylvian en Saskia Kuipers, Woerden

 

“Wij hebben Paul die mooie dag meegemaakt als een hele professionele fotograaf, die precies inging op onze wensen, dit heeft hij gedaan op een hele open manier. Hij ging ook erg goed om met onze en de andere kinderen ! Hij houdt van een geintje op z’n tijd, en weet hierdoor ook met name de kinderen altijd lachend op de foto’s vast te leggen. Het eindresultaat, schitterende foto’s van de hele familie, en ons natuurlijk ! Paul bedankt, dat je deze dag voor ons zo mooi hebt vastgelegd !!!

En als je hem ooit op een bruiloft de term Brull’n hoort gebruiken, die heeft hij hier bij ons opgepikt.

Groeten Andre en Manjula”

Andre en Manjula Oude Nijhuis, Oldenzaal

 

“Onze indruk van Paul is dat hij ervaring heeft met het huwelijk en de ceremonies er omheen. Maar ook als fotograaf weet hij waar over hij praat en waar hij mee bezig is, of het gaat om een vrolijke aangelegenheid of een minder vrolijke aangelegenheid Paul maakt van iedere foto een onvergetelijke moment met heel veel vakmanschap en gevoel voor zijn klant”

 met vriendelijke groet”

Pouri en Martin, Zwolle

 

“Zomaar gekozen , een fantastisch komische vent waar je het meteen mee kan vinden.  Je trouwdag wordt fotografisch gedragen met een reportage die iedereen laat genieten van prachtige beelden met persoonlijke briljantjes van foto’s van perfecte fotografie. Je gaat genieten tijdens maar ook van de beelden na de huwelijksdag. Daarom kies je PAUL EVENWEL, Paul voor ons gemak, zeg wat je wil en je krijgt de mooiste reportage” 

Manuela en Robbie Cambach, Steenwijk

 

“Wij willen je nogmaals laten weten hoe blij we met je waren op onze bruiloft. De foto’s zijn super mooi geworden, de service was heel erg goed: vriendelijk, meelevend en met een vleugje humor wat tegen de spanning hielp! Ook na de bruiloft! 

Lieve Paul onwijs bedankt voor alles! 
Groetjes”

Marc & Laura van Achterbergh, Kortenhoef

 

“Goede morgen Paul,

Wou je even bedanken voor de mooie foto’s, we zijn er heel blij mee en je hebt het heel goed gedaan. Een fijn weekend verder groetjes van”

Aafke en Tjeerd Boer, Garrelsweer

 

“Na het kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel over het aannemen van Paul als fotograaf bij ons huwelijk. Dat bleek een juist gevoel, want zorgen voor mooie foto’s met oog voor detail, dat is hem zeker gelukt. Zijn flexibiliteit, professionaliteit en manier van omgaan met de gasten en ons is ons heel goed bevallen.

Paul, hartelijk dank voor de mooie foto’s!”

Yicel & Eddie de Kok, Rotterdam

 

“Beste Paul,
 
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige manier waarop jij onze huwelijksdag op 02 november 2012 mede hebt ingevuld.
Buiten jouw professionaliteit om maakte jij op een discrete manier met gedoceerde humor deel uit van het gezelschap, waardoor wij ons ook ontspannen voelden hetgeen wel te zien is aan de geweldige trouwfoto’s. En de uiteindelijke fantastische vormgeving van de trouwreportage die jij gemaakt hebt maken deze dag voor ons onvergetelijk “Heel mooi”.  Wij zullen jou bij een ieder die in het huwelijksbootje stapt van harte aanbevelen.  
 
Wij wensen jou heel veel geluk en gezondheid toe,
Met vriendelijke groeten,”
 
Ben en Toos Lunenburg, Oosterhout

 

“Wat hebben wij een fantastische dag gehad! Onze trouwdag begon met het maken van de foto’s door Paul. Samen met Paul hebben wij mooie plekken uitgezocht voor onze bruidsreportage. Met humor wist Paul ons aan het lachen te maken met als resultaat leuke, ontspannen en soms hilarische foto’s. Daarna heeft Paul onze ceremonie en ons ja-woord vast gelegd. Tot slot nog wat foto’s met onze gasten en de borrel.

4 dagen na ons huwelijk kregen wij via de mail onze foto’s.  We beleefden de dag weer opnieuw, zo leuk!

 Paul, dank je wel voor de snelle service!”

Maarten en Kim Wullink, Arnhem.

 

“Wij hebben een dag samen met Paul opgetrokken. De samenwerking met Paul verliep zeer prettig. Hij is in staat om iedereen aan het lachen te krijgen!

Met vriendelijke groet,”

Lisette en Jeroen Visser-de Waard, Alkmaar